Profil

JOSEFINE MUNDT

GRAFISK DESIGN I WEB & TRYK

PRIVAT & FAGLIGT


HVEM ER JEG

GRAFIKER - MOR - SJOV - KREATIV -CHOKOLADEAFHÆNGIG


Som privatperson.

Jeg bor i Birkerød med min datter på 11 år og min søn på 17 år. Jeg er en udadvendt, frisk og glad pige, med en (go) humor. Der er dog delte meninger herom.


Min fritid bruger jeg ofte på at sidde og fryse i en skøjtehal, når datteren min træner. Og ellers hygger jeg med veninderne, familien og så træner jeg fitness og yoga nogle gange om ugen.


Som grafiker.

Jeg er en pasioneret grafisk designer, som går målrettet efter at det endelige resultat går op i en højere enhed med idéer, krav og muligheder igennem et fornuftigt og gennemtænkt workflow.


I min karriere har jeg løst alle former for rentegnings- og designmæssige opgaver, såvel online som offline.


Jeg er en nysgerrig, kreativ og erfaren grafisk designer. Jeg er uddannet på KTS som Mediegrafiker og siden siddet i et forlag, arbejdet freelance, som inhouse grafisk designer i en større virksomhed, og nu i bureau/kommunikationskoncern. Jeg har herigennem opbygget en solid erfaring med kommunikation og reklameproduktion indenfor B2C og B2B.


Jeg er superbruger af Adobe pakken og tryg ved Officepakken. Jeg har erfaring med cms og WordPress og har været lavet flere hjemmesider inklusiv webshop. Jeg er stærkest i InDesign, idet hovedfokus af mit arbejde har bestået af layout af div. tryksager.


Jeg har siddet meget med puplikationer i større og mindre oplag og følger altid alle mine opgaver helt til dørs, fra idéudvikling til tryk eller upload online. 


I den grafiske proces er jeg stærk i at bære opgaven, ligegyldig størrelsen på denne, fra start til slut, så alle ender hænger sammen og skal materialet trykkes er jeg ekspert i den endelige klargørelse til dette. Jeg er også fleksibel, når der kræves en ekstra indsats udover produktion, planlægning og projektstyring.

FLERE DETALJER:


Navn:

Josefine Mundt


Fødselsdag:

20. april 1981


By:

Birkerød


Email:

josefine@mundtgraphic.dk


Mobil:

+45 27 83 64 65

PROGRAMMER:


Photoshop

InDesign

Illustrator

Acrobat Pro

Dreamweaver

XD

AfterEffects

Bridge

PowerPoint

Word

Excel


© Copyright. All Rights Reserved 2019 - Mundt Graphic

Josefine Mundt - Bregnerødvej 162B - 3460 Birkerød - Tlf: +45 27 83 64 65 - E-mail: josefine@mundtgraphic.dk