CV

JOSEFINE MUNDT

GRAFISK DESIGN I WEB & TRYK

CV

RELEVANT BESKÆFTIGELSE

Bording Denmark (2019-Nu)

Arbejdsområder: Meget varierende opgaver indenfor grafisk layout og produktion af trykte og digitale medier for store og mellemstore virksomheder, eksempelvis Elgiganten, Home, EDC, Walmans, DSB, etc. 


EET Group (2017-2019)

Arbejdsområder: Grafisk layout og produktion af trykte og digitale medier. Herunder produktion af kataloger, magasiner, visitkort, tilretning af hjemmeside, digitale overlays ved temaændringer online, produktion og uplaods af webbannere, udarbejdelse af marketingplaner og -processer, samt udarbejdelse af salgsmateriale, roll-ups, plakater og messestande.


Wunderkind Media (2016-2017)

Arbejdsområder: Layout af de ugentlige rejsetillæg til BT og Berlingske.


Freelance Grafiker (2014-2017)

Arbejdsområder: Alle tænkelige opgaver indenfor det trykte og det digitale medie til små, mellemstore og store virksomheder.


MediaXpress (2012-2014)

Arbejdsområder: Layoutopsætning af annoncer, magasiner og aviser, samt klargøring til tryk.


(2001-2009)

Div. jobs indenfor kontor, salg, detail og mode. Herimellem to barsler.


RELEVANT UDDANNELSE

Mediegrafiker (2010-2014) KTS

 

Formlære (2009-2010) Mediehøjskolen 

 

HF (2003-2005) Frederiksberg HF

HVEM ER HUN - DE 5 SANDHEDER


  1. Bor i Birkerød med sine to børn på hhv. 17 og 11 år
  2. Dyrker fitness og yoga i sin fritid
  3. Udadvendt, glad og humorfyldt
  4. Struktureret, flittig og er god til at bevare overblikket i pressede situationer
  5. Arbejder bedst under pres, gerne med flere forskellige opgaver

UDSNIT

ANBEFALINGER

EET GROUP - MEDIAXPRESS


Her er et udsnit af et par anbefalinger. Jeg har selvfølgelig klippet det negative fra, så hvis I vil læse anbefalingerne i deres hele form, helt uden filter, så hold vejret og klik på knappen "Læs hele anbefalingen".

EET Group.

"... Alle opgaver er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse, med en meget høj kvalitet både kreativt og i den grafiske produktion. Josefine arbejder selvstændigt og kan håndtere stressede situationer, derudover kan hun komme med konstruktive løsninger og gode ideer. 


Josefine har vist gåpåmod og været en dygtig og ansvarsfuld kollega, der altid går den ekstra mil, for at en opgave kan blive afsluttet. Hun evner at kommunikere på tværs i organisationen, og hun har deltaget i EET Groups personaleudvalg, og været med til at arrangere sommerfest og andre sociale initiativer til glæde for den samlede virksomhed. 


EET Group kan give Josefine Mundt de bedste anbefalinger, og vi er overbevist at hun vil gøre en god indsats i hvilken stilling, hun end besidder."

Andreas Mailand, 

Head of Digital Sales

MediaXpress.

"... Josefine er en meget pligtopfyldende og ansvarsfuld kollega, der engagerer sig i sit arbejde og gerne bidrager med idéer til, hvorledes man kan optimere og forbedre rutiner og procedurer.


Josefine er perfektionist og sætter en ære i at materialet hun afleverer til tryk, ikke er behæftet med fejl og mangler. Hvis du ansætter Josefine, kan du regne med at du får en dedikeret medarbejder, som uanset opgave altid løser dem med et godt resultat til følge. 


Hun er vellidt blandt sine kollegaer, hvilket bl.a. skyldes hendes næsten altid gode humør. Har man brug for hjælp eller bare et godt råd, står hun altid parat til generøst, at dele ud af sine holdninger og viden."

Benny Leick,

Kreativ Leder, Grafisk afdeling

© Copyright. All Rights Reserved 2019 - Mundt Graphic

Josefine Mundt - Bregnerødvej 162B - 3460 Birkerød - Tlf: +45 27 83 64 65 - E-mail: josefine@mundtgraphic.dk